Ongeveer behandelen de Zaken Superreliable-Technologie

May 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer behandelen de Zaken Superreliable-Technologie
  1. Steekproef: Wij bieden steekproefblad of klein steekproefbroodje 200mm*100m vrij van verzamelde last en uitdrukkelijke kosten aan.
  2. Proeforde, adviseren wij minstens 2 pallet proeforde door LCL. Soms keurt de scheepvaartmaatschappij 1 palletverzending niet goed.
  3. Betalingstermijn: de nieuwe termijn van de ordebetaling is vooraf betaalde 30% TT en 70% TT die vóór verzending wordt betaald. Of onherroepelijke LC bij gezicht.
Wij hebben volgende rekening
De Technologieco. van Weifangsuperreliable, Ltd
Firma van de Yiwu de Betrouwbare E-commerce
Tiger Industrial Limited
  1. Het krediet, Krediet kan na wat samenwerking worden overwogen. Ook moeten de klanten constante orde hebben en zijn tevreden met Superreliable-het Materiaal van het Technologieetiket.
  2. Levertijd:
Voor gemeenschappelijk modelmateriaal, is de levertijd rond 7-10 dagen, die na ordebevestiging betekent, wij kan verzending vooraf boeken.
Voor aangepast modeletiketmateriaal, is de levertijd rond 12-15 dagen.
  1. Leveringstermijn: Wij kunnen EXW, CIF FAC maken, FOB-, CFR, DAP-leveringstermijn. Andere leveringstermijnen zijn overeen te komen.
  2. De ladingshaven, Onze meest dichtbijgelegen ladingshaven is de Haven van Shenzhen of van Shanghai. Als u onze orde samen met andere leveranciersorde wilt laden, kunnen wij het aan uw toegewezen plaats leveren.
  3. Ongeveer OEM,
Wij kunnen OEM de dienst volgens klantenvereiste doen. De details moet vóór orde worden bevestigd.
  1. De Commissie
Voor handelaars, kunnen wij commissie geven als klanten of eind - de gebruikers behandelen direct ons.

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer behandelen de Zaken Superreliable-Technologie  0