Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten

May 29, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten

Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten van de Technologie van Weifang Superreliable

 

1. Overzicht

 

De correcte het kleven methode van zelfklevende etiketten kan de adhesie en de levensduur van de etiketten beïnvloeden. Het zelfklevende proces van etiketten moet als diverse factoren, met inbegrip van etiketmaterialen, de zelfklevende oppervlakte op de rug van het etiket, het materiaal van de zelfklevende oppervlakte, en milieuvoorwaarden beschouwen. Deze factoren kunnen allen het adhesieeffect van zelfklevende etiketten beïnvloeden.

laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten  0

 

2. Het voorbereidingswerk

 

Alvorens om zelfklevende etiketten te beginnen toe te passen, moet wat voorbereidend werk eerst worden gedaan. Dit omvat:

 

Maak de oppervlakte schoon plakkend: Zorg ervoor dat de oppervlakte plakkend schoon en droog is. Als er olie is, kan het stof, of de vochtigheid op de oppervlakte, het de kleverigheid van de etiketoppervlakte beïnvloeden, die het maken voor het etiket moeilijk aan te hangen.

 

Kies het aangewezen etiket: Kies het aangewezen die etiket op het voorwerp en het milieu wordt gebaseerd dat moet worden gekleefd. Bijvoorbeeld, als u een etiket in een milieu bij lage temperatuur moet kleven, moet u een etiket kiezen dat voor het milieu bij lage temperatuur geschikt is. Als u etiketten op ruwe oppervlakten moet plakken, moet u etiketten met sterkere kleverigheid kiezen.

 

Proeftoepassing: Alvorens een groot aantal etiketten toe te passen, kan een proeftoepassing worden geleid om de kleverigheid en de adhesie van de etiketten te bevestigen.

laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten  1

 

3. Het kleven proces

 

Wanneer het kleven van etiketten, is het ook noodzakelijk om aandacht aan de volgende stappen te besteden:

 

Plaats die plaatsen: Bepaal de plaatsing van etiketten zoals nodig. Als het nauwkeurige plaatsen wordt vereist, kunnen de noteringen op de oppervlakte plakkend eerst worden gemaakt.

 

Schil van het steunende document: Alvorens te kleven, is het noodzakelijk om van het steunende document van het etiket te pellen. Wanneer het pellen, probeer langs de rand van het etiket zoveel mogelijk pellen vermijden schadelijk het etiket.

 

Het vlotte kleven: Kleef regelmatig het etiket in de vooraf bepaalde positie, zoveel mogelijk vermijdend bellen en rimpels. Als het etiketgebied groot is, kunt u van één kant beginnen en langzaam naar de overkant glijden om de generatie van bellen te verminderen.

 

Onder druk zetten: Na het kleven, kan het etiket gelijk worden onder druk gezet met de hand of een hard voorwerp om het te maken meer strak de oppervlakte aanhangen.

laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten  2

 

4. Voorzorgsmaatregelen

 

Wanneer het kleven van Qiworth-Merk zelfklevende etiketten, is het ook noodzakelijk om aandacht aan de volgende punten te besteden:

 

Temperatuureffect: Sommige etiketten hebben het beste adhesieeffect bij specifieke temperaturen. In bovenmatig koude of oververhitte milieu's, kan de zelfklevende oppervlakte van het etiket zijn adhesie verliezen. Alvorens het etiket te kleven, is het noodzakelijk om te bevestigen dat de omgevingstemperatuur aan de gebruiksvereisten van het etiket voldoet.

 

Tijdfactor: De meest zelfklevende etiketten hebben een verhoogde kleverigheid na verloop van tijd, zo betekent het dat de kleverigheid van het etiket geleidelijk aan over een periode van tijd na het kleven stijgt.

 

Vermijd contact met de zelfklevende oppervlakte: Tijdens het proces plakkend, probeer om vingers of andere voorwerpen te vermijden die in contact met de zelfklevende oppervlakte van het etiket komen. Omdat dit de kleverigheid van de etiketoppervlakte kan beïnvloeden plakkend en de adhesie van het etiket verminderen.

 

Opslagvoorwaarden: De ongebruikte zelfklevende etiketten zouden in droog, een donker, en kamertemperatuurmilieu moeten worden opgeslagen, vermijdend direct zonlicht en vochtigheid om het kleverigheid en drukeffect van de etiketten te handhaven.

laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten  3

 

5. Conclusie

Het juiste kleven van zelfklevende etiketten niet alleen verzekert de levensduur van het etiket, maar ook verzekert zijn duidelijkheid en leesbaarheid tijdens gebruik. Daarom is het belangrijk om de correcte het kleven methode van zelfklevende etiketten te begrijpen en te beheersen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Correcte het kleven methode voor zelfklevende etiketten  4