Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die

May 11, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die

Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  0

1.  Problemen die door temperatuurveranderingen worden veroorzaakt

 

wegens hoge milieuvochtigheid in de zomer, kan het vele problemen voor zelfklevende drukondernemingen veroorzaken. Als tijdig vastbesloten niet, kan het significante verliezen veroorzaken. De gemeenschappelijke problemen met zelfklevend die gebruik door vochtigheid wordt veroorzaakt omvatten het volgende:

 

 

1.1 krullend tijdens druk

 

De meerderheid van zelfklevend etiketdruk gebruikt UVinkt, en na het drogen met een UVlamp, zal de vochtigheid in het zelfklevende materiaal snel verdampen. wegens de verschillende inkrimpingstarieven van het oppervlakte en bodemdocument van het zelfklevende materiaal na waterverlies, is het gemakkelijk om het materiële krullen te veroorzaken, die wanneer het druk van filmtype zelfklevende materialen bijzonder duidelijk is.

 

 

Dit is omdat het oppervlaktemateriaal van dunne filmtype zelfklevende materialen dunne film is, terwijl het basisdocument document is. Dit materiaal verliest geen water wanneer gebakken door UVlamp, terwijl het basisdocument snel wegens waterverlies krimpt, veroorzakend het materiaal om naar beneden te krullen. Op dit punt, als de milieuvochtigheid in de drukworkshop laag is, kan het basisdocument geen vochtigheid van het milieu bijvullen tijdig, en het probleem van het materiële krullen zal niet verbeterd worden, die productieefficiency kan ernstig beïnvloeden.

 

 

Als de vochtigheid in de drukworkshop bij een vrij passend niveau wordt gecontroleerd, hoewel het materiaal snel water na wordt gebakken door UVlampen verliest, kan het met water tijdig in het workshopmilieu worden bijgevuld, zodat het materiaal het strenge krullen niet zal ervaren en de productieefficiency niet zeer zal beïnvloed worden. Men kan zien dat het zeer noodzakelijk is de vochtigheid in de workshop tijdens de zomer redelijk om te controleren.

 

1.2 krullend na knipsel in blad

Er zijn vele zelfklevende etiketten die in individuele bladen moeten worden gesneden, en soms kunnen wij vinden dat de etiketten snel na wordt gesneden in individuele bladen krullen, resulterend in ongepaste verpakking. Logisch gezien sprekend, wordt de spanning van het zelfklevend etiketmateriaal volledig vrijgegeven na matrijzenknipsel en afvalverwijdering, en het ernstige krullen zou niet na het snijden van individuele bladen moeten voorkomen. Zo wat is de reden voor dit?

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  1

Dit fenomeen wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van ongepaste materiële selectie en ongepaste milieuvochtigheidscontrole. Er zijn vele types van zelfklevend materieel basisdocument, zoals ongeveer 60g van het document van de grazinbasis, over 95g van met een laag bedekt plastic basisdocument, en over 120g van karton. In principe, wordt het geadviseerd om geen zelfklevende materialen met een steunend document van 80g voor knipseletiketten in individuele bladen minder dan te gebruiken. Dit is omdat het basisdocument voor milieuvochtigheid te dun en gevoelig is. Wanneer er significante schommelingen in vochtigheid zijn, zal dit type van basisdocument ook verlengen of zal met veranderingen in milieuvochtigheid verkorten, resulterend in het strenge krullen van het zelfklevende materiaal na matrijzenknipsel en afvalverwijdering.

 

 

De beste oplossing voor dergelijke problemen is een hoger gewichtsmateriaal als steunend document te kiezen. Hoger het gewicht van het steunende die document, kleiner de misvorming door milieuvochtigheid wordt veroorzaakt, die het gemakkelijker maken om de vlakheid van het etiket te verzekeren na het snijden van het in individuele bladen.

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  2

1.3 veranderingen in grondstoffenstrakheid

In de zomer, ontmoeten wij vaak het probleem van losse en strakke grondstoffenbroodjes, dat vaak voorkomt wanneer de grondstoffen worden genomen en na wordt opgeslagen in het pakhuis voor een periode gebruikt, en sommige ernstige gevallen kunnen niet zelfs worden gebruikt.

 

 

Dit is omdat er een significante verandering in vochtigheid in de de zomerlucht, en de spanning van de zelfklevende materiële wijzigingen na het verliezen van water of het absorberen van water zijn, die in het losse of strakke rollen van grondstoffen resulteren. Sommige materialen, vooral dunne film zelfklevende materialen, worden ook veroorzaakt door de vooruitstekende kern van het materiaal tijdens gebruik.

 

 

Daarom in de zomer, zouden wij moeten proberen om een minimumvoorraad van zelfklevende materialen te handhaven, inventariscycli te verminderen, en pakhuisbeheer te versterken „eerst binnen te bereiken, eerst uit“. Over het algemeen, zal er geen significante veranderingen in de aankomst van materialen binnen 7-10 dagen zijn, en de maximumperiode zou niet 15 dagen moeten overschrijden.

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  3

2 etiketrimpels en zwellingen

 

De zomer is een hoge weerslagperiode voor sticker etiketteringsmislukkingen, waaronder de rimpels en de zwellingen gemeenschappelijke problemen na document type sticker etikettering zijn. Zo, wat is de reden voor de rimpels en doet zwellen in etikettering?

 

2.1 waterverlies tijdens verwerking

 

Tijdens de verwerking van zelfklevende materialen, zal het zelfklevende materiaal op de document oppervlakte wat vochtigheid na wordt gebakken door UVlampen verliezen, uiterst resulterend in - laag vochtgehalte in het afgewerkt productetiket. Nochtans, wanneer het eind - de gebruiker gebruikt het, openen zij vaak de verpakking en etiketteren het direct. Nadat het etiket wordt gehecht, zal het zich vochtigheid van de lucht absorberen en zal uitbreiden, vormt rimpels of zwellingen op het uitgebreide gebied.

 

 

Om dit probleem te vermijden, is de beste manier water aan het zelfklevende materiaal tijdens de verwerking toe te voegen. Een luchtbevochtiger kan bij de materiaal windende post worden geplaatst om vochtigheid aan het materiële basisdocument toe te voegen. Het is best voor ondernemingen met voorwaarden om een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem in de workshop te installeren om het normale vochtgehalte van het etiketproduct te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  4

2.2 ongepaste veroorzaakte opslag

 

Gewoonlijk, worden de zelfklevende etiketten verpakt in plastic zakken of met hittekrimpfolie na druk verpakt, die hen hoofdzakelijk van de externe omgeving isoleert. Maar wanneer de zomer komt, regent het vaak, en na de regen, zal de luchtvochtigheid plotseling stijgen. Als het etiket op dit ogenblik wordt gehecht, is het gemakkelijk om zich vochtigheid van de lucht te absorberen en uit te breiden, leidend tot rimpels en zwellingen.

 

 

Daarom wanneer gebeëindigd opslaan - de producten met zelfklevende etiketten in de zomer, het is noodzakelijk om aandacht te besteden en te proberen om de verpakkings 24 uren te openen alvorens gebruik te etiketteren, die het etiket en het voorwerp toelaten om in hetzelfde milieu 24 uren worden geplaatst, dat bevorderlijk is voor het in evenwicht brengen van de vochtigheid van beide en het verzekeren van etiketteringskwaliteit. Vooral wanneer het voorwerp die een golfkartondoos is worden geëtiketteerd, moet deze verrichting worden gedaan de doeltreffendheid verzekeren van de etikettering.

laatste bedrijfsnieuws over Moeilijkheden en de oplossingen door temperatuur worden de veroorzaakt veranderen in de zomerdruk van zelfklevende kleefstof die  5