Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers

May 11, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers

Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers

 

De zelfklevende laag in het zelfklevende etiketmateriaal heeft een bepaalde vloeibaarheid, die zeer door temperatuur wordt beïnvloed. Over het algemeen, hoger de omgevingstemperatuur, sterker de vloeibaarheid van de kleefstof. Zodra de vloeibaarheid van de lijm sterker wordt, is het gemakkelijk aan overstroming. Vooral tijdens het productieproces van broodje om zelfklevende etiketten te rollen, wordt het materiaal beïnvloed door de machine werkende spanning en het winden spanning. Als de vloeibaarheid van de kleefstof op dit ogenblik sterker wordt, is het waarschijnlijker aan overstroming onder de actie van spanning. Er zijn verscheidene gemeenschappelijke overstromingsfenomenen, die één voor één hieronder zullen worden geanalyseerd.

laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  0

1. Materiële eindgezicht of sectieoverstroming

 

 

De meerderheid van zelfklevende etiketmaterialen is gerolde materialen, met een klein bedrag die in enige bladen worden gesneden. In de zomer, onder de invloed van hoge temperaturen, zijn beide vormen van zelfklevend etiketmaterialen naar voren meer gebogen aan zelfklevende overstroming. Onder hen, worden de broodje gevormde zelfklevend etiketmaterialen hoofdzakelijk gekenmerkt door zelfklevende overstroming op de twee eindgezichten van het broodje, terwijl de scherpe individuele zelfklevend etiketmaterialen hoofdzakelijk door zelfklevende overstroming op de besnoeiingsoppervlakte wordt gekenmerkt.
 
 
Zodra de zelfklevend etiket materiële overstromingen, het zeer lastig kunnen zijn om te behandelen. Omdat de overlopende lijm zich aan de lagere laag van materiaal, veroorzakend het materiaal zich om niet behoorlijk af te wikkelen en te drukken zal houden. Wanneer het broodje zoals materiaal met zelfklevende overstroming op het eindgezicht op de machine wordt gedrukt, zal de kleefstof aan beide kanten op de gidsrol van het materiaal terwijl het overgaan van het document accumuleren. Na verloop van tijd, als de geaccumuleerde kleefstof te dik is, is het gemakkelijk om het materiaal te scheuren en moet voor verwerking worden tegengehouden, zeer verhogend productieverliezen. De randen van enige bladen van materiaal met zelfklevende overstroming op de scherpe oppervlakte kunnen samen plakken, veroorzakend fouten zoals dubbele bladen, veelvoudige bladen, het skewed document voeden, en zelfs document het blokkeren tijdens materiaalverrichting.
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  1
Daarom in de zomer, moeten de productieondernemingen van zelfklevend etiketmaterialen preventieve maatregelen treffen wanneer het snijden die problemen te vermijden door materiële overstroming worden veroorzaakt. Ten eerste, is het noodzakelijk om de scherpe hulpmiddelen tijdig schoon te maken. Maak de geaccumuleerde lijm tijdig op de oppervlakte van het scherpe hulpmiddel schoon om bovenmatige adhesie aan de materiële oppervlakte te vermijden toe te schrijven aan de accumulatie van lijm. Tegelijkertijd, is het noodzakelijk de scherpe spanning strikt om te controleren. Momenteel, gebruiken velen die machines scheuren glijdende wrijvingschachten voor het winden, en de spanning van elk broodje is controleerbaar. Tegelijkertijd die, kan het systeem van de de spanningscontrole van de machine windende de spanningsversmalling in realtime aanpassen op de windende diameter van het materiaal wordt gebaseerd ervoor zorgen, die dat het materiaal geschikte die spanning kan hoogstens in werking stellen zonder het winden los te maken, vermijdend de overstroming van het eindgezicht door bovenmatige het winden spanning wordt veroorzaakt.
 
 
Bovendien nadat het materiaal van de machine wordt afgesneden, kan het babypoeder ook gelijk op beide einden van het materiaal worden toegepast. Dit kleine poeder kan een bepaald het verzegelen effect op de besnoeiingsoppervlakte van het zelfklevende materiaal hebben, zeer verminderend de mogelijkheid van zelfklevende overstroming op het materiële eindgezicht. Na knipsel, kan het materiaal voor knipsel enige bladen met klein poeder zoals talkpoeder op vier secties worden met een laag bedekt om de mogelijkheid van lijmoverstroming te verminderen. Nochtans, zou men moeten opmerken dat aangezien het grootste deel van het materiaal voor knipsel enige bladen voor compensatiedruk wordt gebruikt, de poederdosering strikt zou moeten worden gecontroleerd. Als de dosering te hoog is, kan het witte vlekken tijdens verdere druk veroorzaken.
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  2
 
Als de drukonderneming vindt dat er lijmoverstroming op het eindgezicht van het zelfklevende etiketmateriaal is, kan het de nevel van de siliconeolie of versieagent gebruiken op het eindgezicht van het materiaal gelijk te bespuiten als de lijmoverstroming niet ernstig is. Als de lijmoverstroming ernstig is, kan het niet meer normaal worden opgevouwen, kan het het materiaal opnieuw slechts vervangen.
 
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  3
2 matrijzen scherpe overstroming
 
De belangrijkste reden voor de overstroming van het die-cutting van lijm is ook toe te schrijven aan op hoge temperatuur in de zomer, die de vloeibaarheid van de lijm verhoogt en de overstroming onder het drukkende effect van het die-cutting blad veroorzaakt. Zo, wat zou ik als er een vorm scherpe overstroming tijdens de zomerproductie moeten doen is?
 
Ten eerste, is het noodzakelijk om het temperatuur en vochtigheidsmilieu van de productieworkshop zoveel mogelijk te verbeteren. In het algemeen, wordt de temperatuur van de drukworkshop gecontroleerd tussen 20 ℃~25 ℃, en de relatieve vochtigheid wordt gecontroleerd tussen 50%~60%. om aan deze eis ten aanzien van milieutemperatuur en vochtigheid te voldoen, hebben vele drukbedrijven temperatuur en vochtigheidscontrolesystemen geïnstalleerd.
 
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  4
 
Bovendien zijn sommige zelfklevende etiketmaterialen met bijzonder sterke zelfklevende vloeibaarheid of dik gemaakte kleefstof naar voren gebogen aan zelfklevende overstromingsproblemen, vooral in de winter en de zomer. Daarom wanneer het die-cutting van dergelijke materialen in de zomer, wordt het geadviseerd aan eerst bevriest de materialen en onmiddellijk drukt het die-cutting online na het nemen van hen vóór productie, die het probleem van zelfklevende overstroming tijdens het die-cutting kan effectief vermijden.
 
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  5
3. De overstromingen van het afgewerkt productetiket na vlak wordt gesneden
 
 
Sommige zelfklevende etiketproducten moeten in vlakke bladen worden gesneden. Over het algemeen, na het snijden van vlakke bladen, worden zij verpakt in dozens honderden bladen. In de zomer, is het gemeenschappelijk om het probleem van lijmoverstroming te ontmoeten wanneer de besnoeiings vlakke bladen van etiketten voor een periode worden geplaatst. Zodra er een overstroming is, kan het hoger veroorzaken en etiketteert lager om samen te plakken, en soms zal het bodemdocument van het hogere etiket van het lagere etiket pellen, veroorzakend ongemak voor eind - gebruikers.
 
De belangrijkste reden voor dit probleem is dat honderden verwerkte afgewerkt productetiketten samen worden gestapeld, die het drukken kunnen veroorzaken. Bovendien verhoogt op hoge temperatuur in de zomer de vloeibaarheid van de lijm, die tot overstroming onder de drukkende druk leiden. Daarom in de zomer, adviseert men dat de drukbedrijven het aantal bladen per etiket verminderen die uitdrijving en overstroming te vermijden door bovenmatige van etiketten wordt veroorzaakt te stapelen. Tegelijkertijd, probeer om de gebeëindigde etiketproducten in een koele en donkere plaats op te slaan, en accumuleer in een keer teveel inventaris niet. De inventaristijd zou niet te lang moeten zijn de problemen van de lijmoverstroming te vermijden.
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  6
 
4. Ongepaste opslag die tot lijmoverstroming leidt
 
De ongepaste opslag leidt tot zelfklevende overstroming in de zomer, en sommige filmtype zelfklevende etiketten hebben zelfklevende overstromingsproblemen na wordt geplaatst voor een periode ervaren. De etiketten met zelfklevende overstroming zullen een geknettergeluid wanneer uitgerold, en als het etiketgebied klein is, het is gemakkelijk om weg door het bodemdocument van het etiket worden gepeld maken. Dit overstromingsprobleem wordt vaak veroorzaakt door het ruwe opslagmilieu in het pakhuis, waar de temperatuur en de vochtigheid niet kunnen worden gecontroleerd. Daarom wanneer het opslaan van zelfklevende etiketproducten, vooral filmtype is de zelfklevende etiketproducten, in de zomer, het noodzakelijk om de temperatuur en de vochtigheid van het pakhuis te controleren binnen een aangewezen waaier, en over het algemeen naar de temperatuur en vochtigheidsvereisten van de drukworkshop te verwijzen. Als dit niet mogelijk is, is het noodzakelijk om een kleine ruimte in het pakhuis te scheiden en airconditioning te installeren om de dure etiketproducten afzonderlijk op te slaan.
 
 
Tijdens druk, zullen diverse milieufactoren zoals temperatuur, vochtigheid, stofniveau, en de aanwezigheid of het ontbreken van licht de kwaliteit van gedrukte producten in diverse processen beïnvloeden.
 
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  7
De methodes van de verpakkingsdruk die hoofdzakelijk bij flexographic druk en de gravuredruk zijn worden gebaseerd gevoeliger voor veranderingen in omgevingstemperatuur en vochtigheid. De bovenmatige temperatuur en de lage vochtigheid zijn niet bevorderlijk voor het drogen van inkt (vooral inkt op basis van water), het veroorzaken van kwaliteitstekorten zoals deeg en het fuzzing. Het bovenmatige stofgehalte kan kwaliteitstekorten zoals onnauwkeurige druk op de daadwerkelijke lay-out van gedrukte producten ook veroorzaken.
 
 
Daarom in het drukproces en de diverse processen om gedrukte producten te verwerken, is het noodzakelijk om constante milieutemperatuur en vochtigheid te verzekeren, stof in de lucht te verminderen, en stabiele kwaliteit van het definitieve gedrukte product te verzekeren.
laatste bedrijfsnieuws over Het Probleem en de Oplossing van „Overstroming“ in de Zomerdruk van Zelfklevende Stickers  8